diensten

werkzaamheden

ontstoppingen & lekkages

Wij lossen het probleem op!

Een klein plekje kan duiden op een kleine lekkage. Deze kan helaas uitgroeien tot een immens probleem. De eventuele kringen op plafond of muur geven bovendien niet altijd aan waar de lekkage vandaan komt. Gelukkig zijn onze vakmensen in staat om precies te herleiden hoe de lekkage is ontstaan.

cv-installaties

Aanleggen, vernieuwen & aanpassen!

Uw CV Ketel moet natuurlijk elke dag in een optimale staat te verkeren. Regelmatige inspectie en terugkerend onderhoud zijn daarom essentieel van belang. Dit kunt u alleen maar overlaten aan erkende en gecertificeerd vakmensen. Wij hebben het keurmerk en de geschoolde professionals in huis voor uitstekende CV Ketel services.

waterleidingen

Wij laten uw water stromen!

Vertonen uw huidige waterleidingen gebreken of heeft u in het kader van een verbouwing of aanbouw nieuwe waterleidingen nodig? Als u met onervaren loodgieters in zee gaat, dan zijn de gevolgen niet te overzien. U moet er niet aan denken dat u straks met overstromingen of lekkages kampt.

Gas leidingen

Laat ons u persrapport opstellen!

Heeft u een geheel nieuwe installatie nodig? Of is uw gasleiding gasdicht, verliest u geen gas en maakt u geen onnodige kosten? Wij maken een kundig persrapport van uw gasleidingen. Dit persrapport is een controle van uw gasleidingen. Dit heeft als doel ervoor te zorgen dat u geen onnodig gas verliest. Het besparen op gas is niet alleen prettig voor uw bankrekening. Ook zorgt u dat u explosiegevaar voorkomt.

 

dak bedekking

Plat of schuin, wij bedekken uw dak!

Het platte dak of schuine dak van uw woning krijgt nogal wat te verduren met alle verschillende weersomstandigheden. Om te zorgen dat u en uw bezittingen tegen alle soorten weersomstandigheden goed beschermd worden is het van belang dat u een keuze maakt voor de juiste soort dakbedekking en dakisolatie voor zowel uw platte of hellende dak. Wij helpen u graag verder in uw keuze en uitvoering.

sanitair

Sanitair & badkamermontage

YG onderscheidt zich door maatwerk, het gebruik van hoogwaardige materialen en de persoonlijke benadering. Wij denken graag met u mee om uw wensen te realiseren. Bent u van plan om uw badkamer of toilet te renoveren? Wilt u graag nieuw sanitair? Of moet er iets vernieuwt of gerepareerd worden? Neem gratis & vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en informatie. 

[instagram-feed]

 

partners

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten