over ons

OVER ONS

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie & deskundig advies.  

YG installatie kiest voor een persoonlijke benadering

Het is van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken is de beste garantie voor continuïteit.

Ons loodgietersbedrijf in Soest is al ruim 10 jaar een begrip in de regio. Begonnen als een klein loodgietersbedrijf met één loodgieter. Inmiddels is ons bedrijf in de jaren erna hard gegroeid tot een loodgietersbedrijf met een goede naamsbekendheid en staat van diensten.

Wij verzorgen al uw loodgieterswerk in en rond het huis of bedrijf, uw dakwerk en uiteraard het installeren en onderhouden van uw CV-installatie en gas apparaten. 

Als flexibel inzetbaar installatiebedrijf staan wij altijd stand-by. Vooral bij noodsituaties of spoedeisende uitdagingen en/ of problemen staan wij bijzonder snel voor u klaar. In heel ’t land. Meer informatie?

[instagram-feed]

 

reviews

tevreden klanten

Spoed reparatie laten uitvoeren nadat ik een CV-leiding had geraakt tijdens boorwerkzaamheden. Hij kon er snel zijn, rekende een normale prijs en heeft alles netjes gerepareerd! Geen beunwerk; een koof die ik heel graag intact wilde houden kon hij mooi omheen werken. Top!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jesper Visser

Voor al je installatietechniek. Vakmannen eerste klas en passie voor het werk. Ga zo door team YG.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nicolay van Breukelen

Mooi bedrijf en harde werkers

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kerensa de Jong

Vanaf begin al in mijn cv ketel in onderhoud bij yg installatie techniek. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog. 6 maanden geleden tevens ook mijn badkamer laten renoveren. Zeer tevreden over dit bedrijf kan het zeker aanbevelen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Can Tasagiren